Neden her zamanki gibi yeni bir hesap açtım?

Merhabalar,

Gencay, saniyede 10 hesap açma becerisine sahip, bunu biliyorsunuz :smile:. Yeni bir hesap açmayacağımı söylemiştim ancak okul, kullandığımız sosyal medya gibi unsurları “LGS” nedeniyle kapatmamızı istedi. Zorunlu değildi, ancak öğretmenlerim bunun iyi olacağını söylediler. Ailem de mail, sosyal medya gibi şeylerin hesaplarını tamamen sildiler. Ardından bir de bilgisayara format attılar (her şey tertemiz olsun diye). Bunun gibi şeyleri önlemek için hesabımı GitHub ile ilişkilendirdiğimi hatırlıyorum, ancak GitHub hesabım ile giriş yapmaya çalışınca hesap olmadığını söyleyip yeni bir hesap açtırdı.

Bunun için başta @dildeolupbiten olmak üzere bütün forum kullanıcılarından özür diliyorum.

4 Beğeni

Bende diyorum, Gencay niye üç gündür foruma uğramıyor.:slightly_smiling_face:

Ve madem böyle bir durum var, niye yeni bir hesap açtın ki?

Yaptıkları bana göre saçma. Bu forum insanlardan bir şey almıyor, onlara bir şeyler katıyor. Sosyal medya konularında haklılar, ancak benim sosyal medyam GitHub :smile: Bu da Instagram gibi değil, bir öğrenci için pek yararlı olmayan şeylerden çok farklı. Orada tek yaptığım öğretmenleri takip etmekti. Tek fark öğretmenlerin takipçi sayısı oldu :smile:

2 Beğeni

Talep etmediniz biliyorum ama benden size bir abi tavsiyesi olsun.

Eğer bu forum sizin derslerinize çalışmanıza, LGS’ye hazırlanmanıza mani oluyorsa, okuldaki performansınızı olumsuz yönde etkiliyorsa, foruma bir süre ara vermenizin daha doğru bir karar olacağını düşünüyorum. Bu forum ve programlama bir yere kaçmıyor. Ama siz bir daha LGS sınavına giremeyeceksiniz. Örneğin Fen Lisesi gibi nispeten daha kaliteli bir eğitimin verildiği bir okulda eğitim almak için yüksek bir LGS puanı almanız gerekiyor. Şu anda LGS’ye programlamadan daha fazla önem vermeniz gerektiğini düşünüyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

12 Beğeni

sizde hesapları kapattırdılar da bizde niye kapattırmadılar ki. sizin okula özel bir durum mu ? öyle bir gelenek varsa ben hayalet moda geçeyim diye diyorum.

Olay tamamen bizim okul ile alakalı.