Merhabalar. Kendime bir portfolyo sitesi yaptım. Hem hızlı hem de güzel olması için uğraştım. Geri bildiriminiz olursa, çok memnun olurum: https://www.ismailarilik.com
Arka plan renginin beyaza döndüğü yerler şahsen cok gözümü aldı onun dışında gayet güzel olmuş siyahın en koyu tonunun kullanmanızda cok hoşuma gitti.
Siyah üstü beyaz ya da beyaz üstü siyah metin / arkaplan kombinasyonlarının gözü yordugunu düşünüyorum. Bu biraz da zevk meselesi, keyfiniz bilir. Benim telefonda menü çok büyük göründü, sizde de böylemi bilmiyorum. Çok abartılı büyük geldi.
Bilerek öyle tasarlandı ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Geri bildirim olarak aldım söylediklerinizi, teşekkür ederim. =)
Arkadaşların dediğine ben de katılıyorum. Yani sitenin işlevselliğini test etmedim ama direkt göze çarpan şey renk uyumu oldu. Zamanında biraz merak salmıştım UI işlerine. Renk seçimi ile ilgili 3 renk kuralını hatırlıyorum. Belki faydası olabilir
Ben de renk konusunda aynı fikirdeyim.
Siyah beyaz çok renksiz olmuş. Blog ya da Çalışmalarımız bölümlerindeki yaz içlerindeki görsellerin renkli olması, sayfanın havasını olumlu yönde değiştiriyor.
siyah beyaz renk dışında siteyi çok beğendiğimi söylemeliyim.
Kullanılan yazı tipleri de çok şık ve okunaklı Tebrik ederim.
Sitenin çok renksiz olduğuna katılıyorum. Sadece siyah ve beyaz renklerin kullanılmasının sebebi siteye elit bir görünüm kazandırmak. Renklerin anlamları teorisinde siyah, prestij ve mükemmellik gibi anlamlara geliyor. Beyaz da saf anlamında. Yani siteye bakan kişiye mükemmele yakın, eşsiz ve prestijli tasarımlar mesajı verecek renkler bunlar. En azından amaç bu.