Merhaba,
Kusura kalma o zaman. Ama yine de latif bir cevap verilseydi daha şık olurdu bence
Okey, bazı işlemler için zaman çok kıymetli ama oyunlar için neden py den ziyade cpp vs. nin tercih edildiğini de düşünmek lazım.
Python dan başka bir dil bilinmiyor olabilir. O zaman bir şey diyemem.
O zaman kendimce aklıma gelen son seçenek: Python içinde C kullanmak. Yani bu işi py de halletmek istiyorum ama bazı fonksiyonlar daha hızlı olmalı diyorsan bunları c(cpp de olabilir bilemiyorum) de yazıp daha sonra py de kullanılabilir. Bunu da dll dosyaları ile yapıyoruz. Ama onun da yolu C ye çıkıyor. İstiyorsanız size şu yazıyı atabilirim.
Ama @Nuh_Cb bey benden daha deneyimli tahmin ettiğim kadarıyla. Sorununuzun çözülmesi dileklerimle.
Bir de özel değilse tam olarak ne yapıyorsunuz da gui nin hızı çok önemli oluyor. Butona atadığınız fonksiyon nasıl bir işlem yapacak ki. Bunu şunun için soruyorum. Amacın Y dir ama X i arayarak hepimiz boşa kürek çekiyor olabiliriz.
Yani sorun gui den ziyade kod optimizasyonu sorunu da olabilir, ya da atıyorum normalde diğer işlemler için şunu yaparken bizim işlemimiz istisnai bir duruma da sahip olabilir.