Merhaba, farklı forumlarda örneğin Debian ve Ubuntu forumlarında atölye çalışmalarım olduğundan bahsetmiştim, artık daha bilinçliyim, buradan bir atölye başlığı altında genel sorunlarımızı konuşabileceğimizi düşündüğüm için bu başlığı açtım
Bana daha cok “fiziksel bir lokasyonda bulustuktan sonra projektore bagli bilgisayarimda web crawler yapacagim, siz de beni takip edeceksiniz, problem cikarsa birbirimize yardim edecegiz” tarzi bir sey cagristiriyor. Cagdas eslenigi de herhalde bir telekonferans programinda, online olur.
Ha tamam: forumu kullanarak, atolye basliklari altinda atolyeler duzenlemek.
Bu baslik da genel olarak atolyeleri konusabilecegimiz, planlayabilecegimiz, genel sorunlarimizi anlatip ilgili atolyeler rica edebilecegimiz bir meta baslik?
Atölye diyince aklıma vurdulu kırdılı işler ve bilimsel testler geliyor. Bunu sizin açtığınız konuya yorarsak, büyük verileri işlemeye çalışmak yada kütüphaneleri zorlamak gibi şeyler yapılabilir.
Ben yeniden ders düzenlemek niyetindeyim Bakalım hayırlısı siz bana özelden yazın Veya ben buradan Telegram grubumuzu söylesem ? Bir başlarız inşaAllah
Şöyle bir şey de olabilir Jitsi Meet ile toplanabiliriz
Birlikte ar-ge yaptığımız bir Özgür Yazılım topluluğumuz var. O halde diyeyim. https://t.me/masscollabs Ama yukarıda belirttiğim gibi bir Jitsi bağlantısı ile de gruba gelmeyenlerle birlikte toplantı yapabiliriz. Ders yapabiliriz.
Yeter ki saat ve gün belirli olsun. Haftasonu olabilir herhalde öğleden sonra ?