merhaba arkadaşlar
pyautogui ve postmessage dışında click foksiyonu için önerebileceğin bir kütüphane var mıdır?
onu yazmayı unutmuşuö o fonksiyon’da maleef işime yaramıyor oynadığım bir oyun ile ilgili bir tıklama işlemi yaptırmam gerekiyor bu 3 kütüphane malesef tıklama yaptırmıyor
O zaman bu oyunla ilgili bir sorun olabilir mi mesela?
oyun metin2 uriel kontrol’u var oyun içi diğer metin taşları vs vb hepsine bir dll aracıyla tıklama işlemi gerçkleştirebiliyorum bot kontrol ekranı geldiğinde oraya tıklaam yaptıramıyorum görseli taratıyorum görseli buluyor mouse sadece üstünde 2ml yukarı 2ml aşağı şeklinde gidip geliyor mouse’yi kendim oynatırsam 1ml dahi olsa tıklama işlemi gerçeklişiyor ama benim ellemem gerekiyor tıklaması içinde
Pydirecktinput tek geçerim.
Metin2 de kullanıyorum pydirectinput. Oto av ı açıp. Tuşlara bastırıyorum pot skill vs hiç bi sorun yaşamadım.
öncelikle merhabalar pydireckinput’u zaten metin vs vb tıklamalarında kullanıyorum benim demek istediğim uriel bot kontrol penceresine tıklatmak bu fonksiyonlar ne yazık kı uriel’ e tıklama yapmıyor
Burda pydireckinput yazmadığın için demiştim. Ne yapmak istediğini bilmiyorum ama şey yapmıştım. Balık eventinde otomatik balık yakalıyo mouse ile tıklıyodu pydireckinput sende neden çalışmadı bilmiyorum.
Burası nerde bilmiyorum. Pvp de mi var bu özellik?
pydrickinput oyun içi her turlü tıklamayı yapıyor bu konuda hem fikiriz sorun yok ama ben pixel bot yaptım ve pvp serverlar’da koruma olarak uriel bot kontrol sistemi var ekrana gelen oraya tıklama işlemini pydireckinput vs vb gibi fonksiyonlar ile gerçekleştiremiyorum bu kütüphaneler fixli başka birşey aramaktayım