Öncelikle merhaba,
Gerek yazbel eğitim dokümanı gerek udemy egitim videoları ile azda olsa bir yer kadar gelebildim.
Yalnız sürekli örnek çalışmalar yapıyorum, en azından bi algoritma mantığında çoğu şeyi oluşturabiliyorum.
Liste, tupple, sözlük veri tipleri bunların dönüşümlerini vs bazen zorlansamda konunun dokümanını açıp kısa bir tekrarla artık basit örnekleri çözebiliyorum.
Yalnızca nesne tabanlı programlama olan sınıf oluşturma vs örneklerinde tek başıma yaparken zorlanıyorum diyebilirim.
Sürekli basit soru çözümleri gerçekten hem sıkıyor hem heves kaçırıyor artık ilerleyemediğimi düşündürüyor ister istemez.
Bu aşamadan sonra ben ilk olarak django ile websitesi oluşturmak istiyorum. Django egitim derslerine başlayıp yine oradaki basit örneklerle mi gitmeliyim yada direk yapmak istediğim web sitesini yapmaya kalkışıp sorunlar çıktıkça eğitimleri mi incelemem lazım, veya front end developer amaçlı html falan mı öğrenmem lazım.
Real hayatta veya yakın çevremde soru soracağım fikir alabileceğim kimse olmadığı için ilerlemem gereken adımları kestiremiyorum.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler