Python dllden veri çekme

python üzerinden bir oyun hilesi yaptım. fakat oyunda otomatik tıklama engellenmiş durumda, kendi mousemin makrosu bile çalışmıyor. bir yerde bu sorunu çözen birisiyle konuştum
image” böyle dedi
dllden veri çekmeyi nasıl yapacağım. onun kullandığı dllyi buldum bunu pythonda nasıl kullanabilirim nasıl veri çekebilirim kendi projeme

Birisi yanlis terim kullanmis. DLL’den veri cekmek DLL dosyasini okumaya benzer bir islem; hic bir programa etkisi olmaz. Muhtemelen DLL’den fonksiyon cagir demek istemis. Onun da nasil yapilacagi DLL’e bagli, ama genel bilgi edinmek istiyorsan “GetProcAddress” aratabilirsin. (Bu forumda kisa sure once detayli tartisildigini hatirliyorum.)

1 Beğeni

Burada sordun anlatmaya çalıştım:

Burada yine şansını denedin:

Şimdi de bu başlık.

Bot korumalı bir programı bot yazarak aşamazsın.

Ama madem dll dosyasına erişmek istiyorsun bir iki çift kelam edeyim.

dll dosyalarını çağırmak için;

Konularını inceleyebilirsin.

Bu şekilde de yapamayacaksın.

Artık Cheat Engine gibi üçüncü parti araçları kullanmayı öğrenmelisin.

Cheat Engine

Ancak belleğe yüklendikten sonra verileri manipüle ederek belki koruymayı aşabilirsin.

Yada sana ilk konuda anlattığım, koruma yazılımının değiştirilmi halini bulup patch ederek belki aşarsın, ama server anlarsa banlanırsın.

Bir türlü anlatamadım. Ortada mesaj yapısı, tıklama yapısı falan yok, oynadığın bir oyun ve arayüzü windows arayüzü değil. Yani aslında butonlar yazılar falan yok.

Tıklama diye bir şey yok, opengl, yada directdraw ile yazılan bir oyun ortamına girdiğinde windows kuralları işlemez.

Bu şekile bir yere varamayacaksın.

Bu nedenle, tavsiyemi bu sefer dikkate alıp, cheat engine ve diğer crack toolları ile önce güvenlik önlemlerini bypassla sonra kodunu çalıştır.

Yoksa döner dolaşır burada tıklamıyor der durursun.

4 Beğeni

Merhaba, eğer bir oyun için yapıyorsanız belki çok ani tıklamaları bazı fonksiyonlarla engellemiş olabilirler bunu şu şekilde deneyebilirsin time.sleep(1) ver eğer bir while döngüsü de felansa çok hızlı tıklamayı engellemiş olabilirler sleep ile yavaşlatarak denersen sorun buysa çözebilirisin. Ancak sorun direk tıklamayı almıyorsa yani pyautogui ya da hangi modülü kullanıyorsan artık normal press i yapmıyorsa engellemiş olabilirler. Eğer metin2 için felan istiyorsan bildiğim kadarıyla metin2 de bir sürü parça Python ile yazılmıştı kodları okuyarak da kontrol edebilirsin ve kullanıcı client i açtığında o dosyaları değiştirerek belki düzenleyebilirsin. Muhtemelen kullanıcı ban yer ama denemeye değer.

kendim bypassladıktan sonra diyelim arkadaşıma attım hileyi. arkadaşım da bypasslamak zorunda kalacak. diyelim satış yapacağım, satış yaptığım her bilgisayarda ayrı ayrı mı bypasslayacağım?

Şöyle anlatayım.

Öncelikle, daha önce koruma yazılımını gösterdim. Bunu bir yama ile geçebilirsen, yamayı da göndermen gerekir.

Eğer cheat engine gibi bir program kullanırsan. Bu durumda bellekte manipülasyon yaptığın için aynı şeyi gönderdiğin kişinin de yapması gerekir.

Çünkü dosya üzerinde değil, programın yüklendiği bellek üzerinden bypass lamış olursun.

Ve daha da kötüsü programı her çalıştırdığında bunu yapmak zorunda kalırsın.

Yani uğraştığın işi yapabacak bilgi ve tecrübeye sahip olduğundan emin olsam zaten detaları anlatacağım.

Ama maalesef üstesinden gelebileceğin bir durum değil.

Assembly dili, tersine mühendislik hex editörler,

IDA Pro, Cheat engine gibi bir çok yazılıma hakim olman gerekiyor.

Ne bunları anlatacak ne de yazılımı senin için kurcalayacak vaktim var.

İstediğini anlıyorum ama çok fazla emek gerektirecek.

Yine de sen bilirsin araştırmaya devam et.

image neredeyse çoğu tool var. çoğunu da kullanmayı biliyorum ama yazdığım botu paylaşacağım için her bilgisayarda bypasslayamam oyüzden böyle uğraşıyorum yoksa ben de biliyorum bypassla çözebileceğimi.

aradığım şey, illa gözlerinden kaçırdıkları bi click olayı vardır. mesela mouse makroları engelli değil mouse makrosunu python üzerinden o click olayını kodlarla çağırabilirsem sorunu halledebileceğimi düşünüyorum. birkaç araştırma yaptım. o mouseye sahip olmasa bile driverini indirdiğinde python üzerinden kodlarla o mouseyi kullanıyormuş gibi makroyu kullanabiliyorlarmış ama bunu bulamadım size sorduğumda bu tarz bir şey işte

O durunda, ilk verdiğim linkteki Metin2 içindeki koruma yazılımını yama.

Madem kullanabiliyorsan senin için sorun olmayacaktır.

1 Beğeni

from ctypes import *

dd_dll = windll.LoadLibrary komutu ile bir public autoclicker dllsinden click komutunu alarak tıklatmayı başardım yardımlarınız için teşekkürler

Hocam DLL’yi bende buldum la nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun