Python dosyasini apk yapma

Python dosyasini apk yapma–By hakda hic bir fikrim yok.Simdiden diyorum windows 7 kullaniyorum ve python 3.7 kullaniyorum.

bence pythonun kullanım alanlarını araştırın

@asanadam1 Bana turkce video ya da her hangi kaynak ata bilirmisin 11 yasindayim ingilizcem o kadarda iyi degil

CPython mobili desteklemiyor, python projeni apk’ya çevirmek veya Android’de kullanabilmek için üçüncü şahıs kütüphanelere ya da araçlara vaşvurman lazım. Python mobil için pek de uygun değil.

bir şey sorabilirmiyim pydroid uygulaması nasıl pythonu neredeyse tüm desteği ile kullandırtabililyor mobilde

@EkremDincel Yani ben kodladigim programi apke ceviremicekmiyim.

Tüm desteği vermeyerek kullandırtabiliyor. Basit bir Python kodunu herhangi bir işletim sisteminde çalıştıracak yorumlayıcıyı yazmak çok zor değil zaten, asıl sıkıntı kütüphanelerin uyumluluğu. İşletim sistemlerine göre değişkenlik gösteren çok fazla düşük seviye işlem var.

pygame kivy tkinter pyqt5 tensorflow opencv gibi kütüphaneleri çalıştırabiliyor mesela

sana kim pythonu etkin bir şekilde mobilde kullanabilirsin dedi bilmiyorum ama kivy diye bir modül var bu modül ile mobile programlar yazarsın ama performansın düşük olur