arkadaşlar pythonda şifre girişi olmadan e-posta nasıl gönderilir.Şunun gibi bir şey mesela:
Bu dediğiniz mümkün değil diye düşünüyorum. Şifreyi önceden tutuyorsanız basit ama elinizde şifre olmadan e-posta göndermeniz imkansız.
Sorunuz yanlış anlaşılmaya açık. “Şifre girişi olmadan” demişsiniz. Yani karşıdaki kişinin şifresini istemeden mi? Saçma oldu biliyorum ama sorunuzu böyle anladım ben.
Üzeinde çalıştığım bir masaüstü uygulamam var ,bunun içinde bir lisanslama düzeneği oluşturuyorum.Daha önce hep mail adresi ve password girişi yapılarak mail gönderimi yaptım,Şimdi ise uygulamayı yükleyen kişi sadece Ekte belirttiğim görüntüde olduğu gibi sadece ad soyad ve mail adresini yazarak benden lisans numarası isteyecek…
Programınızın çalışma mantığı sanırım kendi içinde kullanıcı e-posta’sına giriş yapıp size mail gönderiyor. Mantıken şifre kısmını silerseniz kendi kendinize e-posta atmak zorunda kalırsınız. Giriş yapılmamış bir mail’den e-posta gönderilemez. Yani doldurması gereken alanları alıp kendi kendinize e-posta atmanız gerekiyor.
O zaman sanırım olay şu şekilde ilerlicek…Kendi kendime mail atıcam…Atılan mail içerisine mesaj olarak kullanıcının ad-soyad,eposta bilgilerini yönlendiricem
Bu form e-posta gondermiyor.
Yukarıdaki görüntünün çalışma mantığıyla ilgili bilgi verir misiniz.
Bu bir siteye geribildirim yapmaya yarıyor sanırım.
Mantığını tam olarak anlatabilir misiniz
İletişim formumu yapmak istiyorsunuz?
Bilgileri alacaksınız, sonrasında bir SMTP sunucusu yardımıyla ve kendi e-posta bilgileriniz ile e-posta göndereceksiniz.
Kaynaklar:
Mantigi forma yazilanlari ilgili kisiye ulastirmak. Bunu herhangi bir sekilde yapabilir:
Database’e basit bir kayit ekleyebilir.
Zamaninda .txt dosyasina satir ekletmisligim var.
Simdi olsa Telegram botu baglarim herhalde.