Python EEL Mobil Kullanım

Pythonla otel rezervasyon programı yazmak için gui arıyordum. EEL yi görünce hoşuma gitti. Html,css ve js destekli. Gerçektende çok güzel oldu kusursuz bir şekilde çalışıyor görsel olarak da harika.
Guiye web browser üzerinden erişiyorum " http://localhost:8000 ". Mobilden de kullanabileceğim bir hale getirmek için bunu puplic olarak yayınlamak istiyorum. Eel için bunu nasıl yapıcağımı bulamadım. Sanırım bu yöntemi kullanan pek kimse yok.
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Fikir veya kaynak paylaşımında bulunursanız çok mutlu olurum

Eger sadece LAN’da lazimsa 0.0.0.0:8000’e siradan bir sekilde yayina alip telefonda LAN_IP:8000'e girebilirsiniz.

Sizden baska kimse kullanmayacaksa, biraz riskli ama hicbirsey degistirmeden standart bir linux sunucuda 80 portuna yayin yapilabilir.

Biraz dokuman da aradim ama istedigimi bulamadim. Tavsiye edilen yol deployment icin degisiklikleri yapip nginx'le yayina almak. (Static ve media dosyalarini da nginx'in sunmasi lazim.)

Başlangıçta la için denedim localhosta bağlanabiliyorum fakat :8000 e bağlanmıyor onun için nasıl bir ayar gerektiğini bulamadım.Çokda uğraşmadım çünkü asıl ihtiyacım puplic.

Giriş ekranına güvenlik için şifreleme yaparım veri tabanını korumak içinde farklı bir yerde tutabilirim.
Söyleyiş tarzınızdan anladığım kadarıyla bunu linuxda yapmak basit. Windows için bir kaynak yokmu çok aradım ama belki yalış kelimeler ile aramışımdır bulamadım.
Linux içinde hiç araştırma yapmadım bakıcam ama bildiğiniz bir kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim

nginx ile ters proxy kullanark yapılabiliyormuş sanırım ama sadece hata mesajlarının olduğu birkaç sayfaya denk geldim. bir döküman veya çözüm bulamadım.
Bu konularda da biraz acemiyim

Linux derken sunucunun OS’inden bahsediyordum. Gunluk kullandiginiz makinede yayinlamak da mumkun ama static IP adresi lazim ve cok tercih edilen bir yontem degil.

Evet, linux sunucuda o sekilde oluyor.

Nginx kaynagi bulmak (ingilizce arama yapildiginda) cok zor degil (deploying web server with reverse proxy nginx).

Ama anladigim kadariyla cok profesyonel ciddi bir seye degil de deneme amacli bir sey araniyor, ngrok onereyim: Quickstart | ngrok documentation

Başlangıç için bir test edip işlerin nasıl gittiği görmek ve birazda tecrübe sahibi olmak istiyorum ama sonrasında profesyonel olması gerekecek.
Önerileriniz için teşekkür ederim ngrokla başlıyacam uygulaması basit görünüyor

Ngrok işimi çözdü tekrardan teşekkürler