Python İle Ekrandaki Belirli Bir Renkteki Objeyi İşaretlemek

O zaman senden de özür dilemiyorum Tarık. Kalbini niye kırayım lan, kaç yaşında adamsın. Ciddiye alma öyle her şeyi.

Ben Özlem’i ciddiye aldım mı?

Hayır.

Horluyor, kibarcaydı. Kız resmen kükrüyordu.

Aslan familyası kızı görse utanıp kendi ses anatomisini incelerdi.

Ama doğru söylemek gerekirse lebleri çok güzeldi. Güzel kadındı.

1 Beğeni

Olsun nezaket çoğu yerde güzeldir. Bunlara takılıp üzülecek insanlar değiliz ancak yine de mümkün olduğunca kibar olmaya özen gösterelim. Özlem’e de öyle demeyin lütfen belki sağlık sorunu vardır. Leb kısmını anlamadım ama olsun gidenin arkasından ne söyleseniz boş.

Giden benim lan.
Kesinlikle medikal bir durum olduğu açıktı.
Ama düzeltilmez bir şey olduğunu sanmıyorum.

Leb’i bizimkiler Azerbaycan Türkçesinden dudak diye almışlar. Halbuki çok daha güzel bir yer. Güzel kadınlarda çok güzel durur üstelik. Kalçanın üstünde sırtın altında, fiziği güzelse, ortaya muhteşem bir estetik çıkar.

Gotik heykel gibi gelir insana…

Ah…

Neyse…

1 Beğeni

Bu da benden Özlem’e gelsin. :slight_smile:

Lebi Şirin - Rashid Behbudov - YouTube

Boşverin o zaman siz beğenmek istediğiniz partner arıyorsunuz. Bir şey diyemem. Ancak bu beğenmelerin sonu gelmez duygusal bağlara bakmanız daha doğru olur. Tabii burada nasihat verecek değilim fikir belirtiyoruz işte. Daha güzel lebli birini bulursunuz hatta bulmuşsunuzdur belki. Ancak her zaman bulduğunuzdan daha güzeli vardır. Partneriniz de sizin gibi düşünen biriyse sizden de güzeli vardır. Bu da bir paradoks sizin gibi düşünenler için. Konuyu çok karıştırmak da istemiyorum. Neyse iyi akşamlar.

Şu iş görür gibi