Python ile ilgili acilan konulara resim Nasil eklenir?

acaba rica etsem soylermisiniz acmis oldugumuz konuyu aciklamak icin gerekli resim yada video yu nasil ekliyoruz ?

1 Beğeni

şu buton yardımıyla yapabilirsiniz.

Merhaba.

@Kerem_Saygin’ın bahsettiği yol resim yüklemek için.
Discourse’ta herhangi bir bağlantı, o bağlantı ile ilgili içeriğe otomatik olarak dönüştürülür. Bu herhangi bir web sitesi, resim ya da vidyo olabilir.
Aslında ilk kayıt olduğunuzda Discourse size bazı giriş konuları ile bunlar konusunda bilgilendirme yapmaya çalışıyor. Bu konuları es geçmemenizi öneririm.
Bunlar dışında burada kullandığımız sözdizimi Markdown’dır. Yani Markdown’da geçerli olan her şeyi burada yazabilirsiniz. Herhangi bir arama motorunda arama yaparak Markdown ile ilgili yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Bu soruyu sordugun icin allah senden cok razi olsun @levent_ersoy .Bu benim de merak ettigim seylerden biriydi.Forumun sistemini yavas yavas cozmeye calisan biri olarak bu benim cok isime yarayacak.Sen foruma cok soru sor,gelisirsin ustad.Kimsenin dedigine bakma ustad,kendin icin en hayirli olan neyse onda devam eyle.

tekrar cok tesekkur ederim simdi iyi oldu bunu gordugum bazen resimli anlatmam gerekiyor konulari sanirim daha aciklayici ve net olur cevap bulmak icin
cihat kardesim mesajin icin tesekkur ederim allah razi olsun kardes
basarilar ve iyi calismalar diliyorum hepinize

1 Beğeni