Python ile site Auto Login

Arkadaşlar gösterdiğim siteye otomatik olarak girecek bir uygulama yapmak istiyorum.Uygulama çalıştığı an belirttiğim username password ile siteye giriş yapacak ve eğer girdiyse true girmediyse false çıktısı verecek.Mechanize en kolayıydı fakat python3 ile kullanılamıyor.Request iyi ama kaynak bulamıyorum.Googlede 4-5 adım ileri gittim (yaklaşık 40-50 site) ama bulamadım.Bilen var ise bir yardımcı olabilirmi.Birde bu işlemleri tarayıcıyı açmadan yapacak.
Cveaplar için şimdiden teşekkürler…

Requests kullanım açısından o kadar da anlaşımayacak bir modül değil aslında… Yabancı kaynaklara bakmayı deneyebilirsiniz. En basitinden şifreyi ve kullanıcı adını bir dosyadan alsın ve giriş yapsın.

sorunda burada zaten :smiley:
yerli-yabancı bütün kaynaklara baktım kod çalışıyor diyelim ama ben siteye giriş yapabildimi anlayamıyorum.
bunu kontrol edecek bir kod lazım.

Sitenin HTML kodlarını indirip BeatifulSoup ile kodlar arasında kendi ismini arayabilirsin.

HTTP durum kodlarına bir bak Wİkipedia’dan :slight_smile:

teşekkürler arkadaşlar buldum nasıl yapılacağını isteyen olursa söylerim.Ben bunu kendi wordpress siteme direkt olarak girmek için yapmıştım ama 1-2 kere girdikten sonra login sayfası bir hata veriyor neden oluyor bu?

Brute Force saldırılarını önlemek için koruma sistemi devreye girmiş olabilir, ne tür bir hata verdi?

Nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz?

Brute Force saldırıları nedir?

mgvjeti,
küçük bir bağlantı kodu buldum wordpresin login sayfalarındaki username ve password alanlarının
adı log ve pwd 'dir.KOdda gereken yerlere kendi username ve password ümü girdim.
wordpresin admin panelinde taslak oluştur diye bir yazı var.Eğer giriş yaparsa bu yazıyı görecek.Bende
eğer siteadı.com/wp-admin sayfasında taslak oluştur yazısı var ise kullanıcı adı şifre doğru olduğunu söylemesini yazdım.Bunun sebebi şu:
admin panelindeki yazıları ancak giriş yaparsa görebilir.Tanımladığım bilgiler doğru ise panele girebilecek
girersede otomatik olarak taslak oluştur yazısını görecek