Python ile yazılmış kodu Dart içerisinde çalıştırmak

Merhaba, python ile yazdığım kodları dart dili icerisinde çalıştırmamın bir yolu var mı? Yoksa dart diliyle en baştan kodları mı yazmam gerekiyor?
Örneğin elimde OpenCv kütüphanesini kullanarak Python ile yazdığım konsolda çalışan bir programım var. Dart kodlarının olduğu dart uzantılı dosyanın içerisinde bu python dosyasını çalıştırmamın bir yolu var mı?

Ben tam tersini, Dart içerisinde Python çalıştırmaya çalışıyorum.

Tam olarak ne yapmak istediğinize göre değişir. Önemli olan veri alışverişi ise socket kullanarak python ile dart arasında veri alışverişi sağlanabilir. Fakat dart aracılığıyla python değişkenlerine ulaşmak, fonksiyonlarını çalıştırmak gibi eylemler sanırım olmaz.

https://api.dart.dev/stable/2.15.0/dart-io/Process-class.html

Dinamic Language Runtime ile ironpython kullanarak C# kodlari icerisinde .py uzantılı Python dosyamdaki sinifi kullanabiliyordum. C# icerisinde Python dosyalarini bu sayede çaliştirabiliyordum. Aynı şekilde Dart kodlari icerisinden de Python dosyama ulaşmamın yolunu arıyorum.

Hocam deniyorum ama surekli sistem dosyayi bulamadi hatasi aliyorum.

tam dosya yolunu yazıyorsun degilmi. hata nasıl birşey.

Dosya yolunu yazıyorum da aklıma bir sorun takildi. Process olarak çalıştırırsam Python kodlarımdaki siniflara erişebilecek miyim? Bildiğim kadarıyla process olarak çalıştırırsam siniflara erişim sağlayamayacağım.