Yorumun için teşekkür ederim. İlgilendiğim alan siber güvenlik. Web konusunda bir geçmişim var. Hatta Udemy üzerinden Sadık Turan’ ın eğitimini de almıştım. html, css ve saf javascript bitti. Başta güzel gidiyordu ama benim ilgilendiğim alan olmadığını fark ettim. Bu yorumu görmem çok iyi oldu, çünkü web geliştirmeyle uğraşmak istemiyorum. Şu dönemde herkes web geliştirmeyle kafayı bozmuş durumda ama ben bir türlü ısınamadım. Öyle bakmak için Atıl Samancıoğlu’ nun Python ile siber güvenlik dersini aldım. Güzel gidiyor gibi.(Kursun çocuk kaynadığını saymassam). Python inanılmaz derecede kolay geldi. Tabii gerçeği zaman gösterecek. YazBel dokümanını gördüm ama biraz okuyunca her şeyi inanılmaz temelden aldığını fark ettim ve sıkıldım. Dediğim gibi benim ilgilendiğim alan biraz farklı. Botlar yazmak istiyorum, kendi araçlarımı geliştirmek istiyorum. C öğrenmemin bir sebebi her ne kadar yazılım temeli atmak olsa da asıl sebebi aslında donanım hack öğrenmek istiyor olmam. Bad USB, jammer, kart kopyalıyıcı gibi cihazlar da yapmak istiyorum. Yani bu işte tam kapsamlı olmak istiyorum anlayacağın. Bakalım çıktım bir yola, umarım doğru yoldan gidip zaman kaybetmiyorumdur. Bu arada web ile zaman kaybettiğini söylemişsin, merak ettim. Senin alanın nedir?