Python linklere trojan gömme

Arkadaşlar bazıları linklere trojan bile gömüyor ben web siteme giren kullanıcıların hangi bağlantı üzerinden gelmiş örnek twitter instagram vs onu öğrenmek istiyorum mesela bu mümkün mü

tam olarak dediğin gibi değil. linke trojan gömme demek ne bileyim sokak muhabbeti gibi. zaten trojan diye bişey yok. malware veya zararlı yazılım diyebilirsin. senin web siten varsa basit bir php kodu ile sitene girenlerin ip adresini hangi saatte girmiş vs öğrenebilirsin. kullanıcı adı ve parola için input koyarsan ve bu inputlara bilgi girilirse kendi sitende ki kendin yazacağın php kodu ile bu bilgileri çok kolay alabilrsin. 2. dediğinden şunu anladım. bağlı olduğun kablosuz ağa senden başkalarıda bağlı olsun ve bunların hangi url adreslerine gittiğini görebilirsin. arp zehirleme ve wireshark kelimelerini google da aratırsan daha detaylı öğrenebilirsin. mantık şu yani wifi ya bağlı olan kişilerin hangi sitelere girdiklerini görebiliyorsun ve girilen sitelerde ssl yoksa yani https:// ile başlamıyor ise kullanıcı adı ve parola gibi bilgileri de elde edebilirsin. basitçe konuya bildiğim kadarıyla değinmek istedim EVDE DENEMEYİN…

1 Beğeni

Aslında kastettiğim aynı ağ üzerinden değil imkansız gibi duruyor benimkisi. Mesela python requests ile gelen çerezler alınabiliyor telefon marka ve modelleri vs herşey. Twitter’dan web sitenizin linkini attınız diyelim tıklayınca https://twitter.com/username şu kısmı çekmesini istiyordum.

dostum yanlış anlama ama kafan karışmış anlattıkların imkansız değil mantıksız.

3 Beğeni

Aslında temelde linke trojan gömmek diye bir şey yok. sadece belirtilen linke tıklandığı zaman ilgili site kişinin bilgisayarına dosya indirir ve kurban da dosyayı çalıştırır ve öyle bulaşır. Eğer php biliyorsan basit bir php kodu ile kullanıcıların hangi saatte hangi ip ile girdiğini öğrenebilirsin.

1 Beğeni

Python ile kodladım request ile çektim ip adreslerini.

Nasıl yaptın. #####

flaskte request.remote_addr ile çekilebiliyor

1 Beğeni