Merhaba, yazdıgın şehirin plakasını bulan bir yazılım yaptım,shellde çalışıyor ama tkinter ile nasıl birleştireceğimi hiçbiryerde bulamadım. Şehrin plakasını yazıp butona basınca sehirin ismi çıksın istıyorum. Şuanlık kodlarım bunlar,yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
sehirler=["","Adana", "Adıyaman", "Afyon", "Ağrı", "Amasya", "Ankara", "Antalya", "Artvin", "Aydın", "Balıkesir", "Bilecik", "Bingöl", "Bitlis", "Bolu", "Burdur", "Bursa", "Çanakkale", "Çankırı", "Çorum", "Denizli", "Diyarbakır", "Edirne", "Elazığ", "Erzincan", "Erzurum", "Eskişehir", "Gaziantep", "Giresun", "Gümüşhane", "Hakkari", "Hatay", "Isparta", "İçel (Mersin)", "İstanbul", "İzmir", "Kars", "Kastamonu", "Kayseri", "Kırklareli", "Kırşehir", "Kocaeli", "Konya", "Kütahya", "Malatya", "Manisa", "Kahramanmaraş", "Mardin", "Muğla", "Muş", "Nevşehir", "Niğde", "Ordu", "Rize", "Sakarya", "Samsun", "Siirt", "Sinop", "Sivas", "Tekirdağ", "Tokat", "Trabzon", "Tunceli", "Şanlıurfa", "Uşak", "Van", "Yozgat", "Zonguldak", "Aksaray", "Bayburt", "Karaman", "Kırıkkale", "Batman", "Şırnak", "Bartın", "Ardahan", "Iğdır", "Yalova", "Karabük", "Kilis", "Osmaniye", "Düzce"
]
plakanız =int(input("Plakanız nedir?: "))
print (sehirler[plakanız])