Python Programını siteye entegre etmek ve calıştırmak

Merhaba herkese, bir python programı geliştirdim. Bunu bilgisayarında kullanabiliyorum. Fakat bu programın uzun süre boyunca açık kalması gerekiyor. Örneğin bir sene ve üzeri… Belki diyorum bu programı bir sitenin içine entegre etsem ve programı çalıştırdığımda siteyi kapatsam dahi program çalışır halde olucak hale getirebilirmiyim. Bunu nasıl yapabilirim? Bunu ücretsiz site kurulan sitelerde yapabilirmiyim? Detaylıca anlatırsanız veya konuyu araştırabileceğim halde ipucları verirseniz çok memnun kalırım iyi forumlar

Merhaba,

bulut sunucu şirketlerinden bulut bilgisayarlar alıp içerisinde programı 7/24 açık bırakabilirsiniz. Web sitesinde çalışması için yaptığınız programı web’e uyarlamanız gerekir. Ücretsiz bulut bilgisayar var mıdır? Bilmiyorum. Fakat bu bahsettiğim bulut bilgisayarı ücreti mukabilinde sunucu şirketlerinden kiralayabilirsiniz.

Deneme amaçlı heroku üzerinden veya pythonanywhere üzerinden yayınlamaya çalışabilirsiniz. Detaylıca anlatmak mümkün değil, ama Google üzerinde Türkçe arama dahi yapsanız konuya genel olarak hakim olabileceğiniz makaleler bulabilirsiniz.