Merhaba,
Kodun problem oluşturduğunu düşündüğünüz kısmını paylaşırsanız yardım alma ihtimalini artırabilirsiniz. Aksi taktirde, kimsenin bu kadar uzun bir kodu incelemek isteyeceğini sanmıyorum. Ayrıca kodunuzu kod görünümünde paylaşmanız kodun okunurluğunu artırır. Lütfen aşağıdaki bağlantıları bir ziyaret edin.
Merhaba arkadaşlar.
Çoğu gönderide kodların düzgün bir şekilde görünmediğine dikkat ettim. Bu sebeple bunun nasıl yapılabileceğini burada paylaşmak istedim.
Kullandığımız forumun gönderi yazma sözdiziminde(Markdown’ın biraz gelişmiş hali) kodlar genelde iki şekilde yazılıyor. Bunlardan ilki 4 satır girintileme ile yazmak. Bu basit bir yol. Ancak burada birkaç sorun var. Birincisi her satırın başına ayrı ayrı 4 satır koymanız gerekiyor. İkinci sorun ise bu şekilde kodu biçimlendirdiğinizde kod …
Herkese merhaba.
Bu başlıkta, forumda bir soru sormak istediğimizde nelere dikkat etmemiz gerekiyor biraz bunlardan bahsetmek istiyorum.
Soracağımız soruların başkaları tarafından daha önce sorulmuş olma ihtimali olduğu için, bir soru sormadan önce bu soru veya sorunla alakalı yeterli araştırma yapmamız her zaman tavsiye edilir. Yazdığımız programlarda karşılaştığımız hataların öğretici bir yanı vardır. Bir programdaki bir kod satırı eğer bir hata yükseltiyorsa, bu hatayı google’da aratarak …