Yapmak İstediğim Hali Hazırda Giriş Yapmış Olduğum ,Facebook’a bilgisayarımda bulunan herhangi bir fotoyu Profil Fotosu olarak yüklemek.
Merhaba,
Selenium
kütüphanesini öğrenirseniz bunu yapabilirsiniz.
Nasıl kardeşim benim bana bu kodu söyleyebilirseniz zaten yaparım baya aradım bulamadım API vb diyor ben apisiz nasıl yaparım onu araştırıyorum
Selenium
, bir kütüphane. Videoları izleyerek neler yapabildiğinizi öğrenebilirsiniz. Eğitimleri de mevcut.
Arkadaşım burda anlattığı bir şey yok. Sadece otomatik login olayı var başkada bir şey yok
Başlık ile sizin istediğiniz şey uyuşmuyor zaten. Videodaki temeli alıp profil fotosu yap tuşuna basmayı öğrenmeniz lazım. Ve kalan işlemleri.
Bunu yapmayı biliyorsanız yardımcı olursanız diyerek ricada bulunmuşuz başlığı hatalımı göndermişim neyi hatalı bu bir ikincisi yardım istiyorum şurda şu burda bu demişsiniz yine söylüyorum biliyorsanız yardımcı olun ama bilmiyorsanız bir şey diyemem ben bu işlemi pyautogui ile yapıyorum ama bana normal kestirme bir yol lazım.
-
Beni cevapladığınız zaman son mesajın altındaki mavi cevapla tuşu yerine benim son attığım gönderimin altındaki cevapla tuşuna basın ki mesajlarınız bana bildirim olarak gelsin.
-
Ben zaten istediğiniz şey tam olarak budur diye bir video atmadım. Siz çekene kadar da olmaz öyle bir video. Oradaki amaç sizin öğrenmeniz. Kuruluma falan değinmiştir herhalde. Orada bir tuşa nasıl basacağınızı,
textbox
’a nasıl bir değer gireceğini anlatmış. Siz de FaceBook’a bu şekilde giriş yapıpCtrl + Shift + C
tuş kombinasyonunu kullanarak başka hangi tuşlara basacağınızı gösteren kodlara erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bazı değerleri bulmak ve oraya geçirmek. Profil fotoğrafı yap tuşuna bastıktan sonra da sizden bir dosya seçmenizi isteyecek muhtemelen. Orayı da bilen birisi söyleyebilir.
Bir yanlışım varsa forum üyeleri uyarsın.