Python twitter login

Arkadaşlar twittera selenium haricinde giriş yapabileceğim kütüphaneler var mı tweepy kullanıyorum api ile giriş için ama basic auth yok

Merhaba,

selenium haricinde demenizin sebebini öğrenebilir miyim? Hangi sebepten ötürü selenium kullanmıyorsunuz? Farklı bir modül talep etme sebebiniz nedir?

1 Beğeni

şimdi… socket modülü var ama tavsiye etmem çünkü gerçekten geniş bir bilginizin olması lazım
requests modülü ile yapabilirsin. urllib ile yapabilirsin diye biliyorum onun dışında başka da bir şey bilmiyorum. ama tavsiyem requests hem proxy kullanımı da çok kolay

1 Beğeni

çoklu hesap girişi düşünüyorum paylaşımlı api aldım yine engele düşüyor mesela requests tarzı kütüphane varmı acaba giriş yapıp işlem yapabileceğim. Dryscape diye birşey duymuştum giriş işlemleri yapılabilirmi acaba

requests ile giriş yapıp o hesap üzerinde istediğini yaparsın aslında ama…

1 Beğeni

Hocam requests js engeline takılıyor çözümü varmı bilmiyorum

from requests_html import HTMLSession 
requestsin şu şekilde kullanımı js yi destekliyormuş

aslında tweepy ile requests arasındaki fark requestsde şifreyi ve kullanıcı adını nereye yazacağını requestse de yazarsın ayrıca tweepyde var mı bilmiyorum ama requestsde proxy kullanımı da var yani çok güzel bir modül ayrıca requests ile hesabına girip içindeki bütün verileri de çekersin mesela instagramda giriş yaptıktan sonra istediğin gibi içinde takip ettiğin herkesin gönderilerini çekebilirsin

1 Beğeni

hocam aynen benimde requests hoşuma gidiyor seleniuma göre ama requestste giriş yapmak sıkıntı instagram için denemedim fakat twitter için denedim. girişe izin vermiyor bir türlü bunu aşamadım

hayır aslında requests ile de giriş yapabilirsin şu videoya bir bak belki bir anlam çıkartırsın
Python ile Basit Bir Brute Force - YouTube
İnternette Gezerken Görünmez Ol! (Kod Paylaşımı) Python ile Proxy Kullanımı - YouTube

1 Beğeni

neden ne yapıyor twitter

Teşekkürler bakqcağım

Ben tweepy twitterın sunduğu api imkanından faydalanarak işlem yapıyor diye biliyorum daha önce djangoda api ile proje yazdım fakat tweepy twitterın api hizmetine tokenlerle veri tabanına erişim sağlayarak işlem gerçekleştirmiyor mu

evet ama requests ile aynı şeyi yapıyor başka ne yapıyor twittere login olmak dışında

1 Beğeni