Python'ı bilgisayardan tamamen kaldırma

Merhaba, denetim masasında "Programlar ve özellikler"inde Pythonla alakalı hiç bir uygulama yok hatta your uninstaller diye bir program’da indirdim orda da python göremiyorum ancak bilgisayarımdan tamamen kaldıramıyorum yeniden indirmek istediğimde modify-repair-uninstall seçenekleri çıkıyor (bu arada uninstall seçeneği de yüklenmeden direk kapanıyor) gerçekten deliricem artık bunun sebebi ne tek tek python yazan tüm klasörleri manual olarak bile silmeyi denedim yardımcı olursanız çok sevinirim, kolay gelsin hepinize

Pythonu indiren bir daha kaldıramazzz (0_o)

hmm arama yerine python yaz bi bir şey geliyor mu?
veya cmd de python3 yaz çıkıyor mu?

windows10 kullanıyorum bu arada belirtmeyi unutmuşum gelişmiş sistem ayarlarında Path’den de sildim

tabi buyrun ekran görüntülerimi paylaşayım ;

Bunu yaptigin icin sorun yasiyorsun, sanirim.

Burada repair secenegine basip Python’u onar, sonra uninstall secenegine bas.

1 Beğeni

kaldır yazıyor onu deneyin birde dosyalarını çöp kutusuna değilde direk silmeyi deneyin

Ekran Alıntısı2

Repair seçeneği içinde bu hatayı alıyorum şimdi

Programi yonetici haklariyla calistir.

1 Beğeni

Heh sonunda gerçekten bazen bu kadar basit soru içinde konu açılmaz deyip günlerce içinden çıkamıyorum iki dakika da çözüyorsunuz çok teşekkür ederim

Büyük ihtimalle bu:

Silinecek uygulamaları en başta uygulamalar bölümünden silmek lazım, elle dosyaların bir kısmı silinince uygulama veya uygulamaya ait uninstall yönergeleri Windows tarafından algılanamayabiliyor. Path’ı değiştirmeniz de anlamsız.

Rica ederim, sorun cozulduysa Cozum secenegini isaretleyebilirsiniz.