QR Kod Bağlantılı Kafe Menüsü Sitesi Oluşturmak

Öncelikle Merhabalar,
Konu hakkında pek bilgim olmadığı için nasıl ilerilemem konusunda fikirlerinizi almak için bu konuyu açıyorum.

Ben python ve data-science ile ilgileniyorum şu an. Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim numpy, pandas, matplotlib gibi kütüphanelerle bir şeyler üretmeye çalışıyorum kendimce.

QR kodu ile site bağlantısına yönlendirebilen web sitesi oluşturmak istiyorum. Ancak bunun için neler bilmem gerektiğini nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum. Web sitesini kategoriler arasında geçiş şeklinde yapmak istemiyorum. Ana ekrana geldiğimde logo ve ingilizce türkçe seçeneği ile beni tek bi menüye yönlendirsin istiyorum. Bu menüyüde aslında tasarımcı bi arkadaşım vasıtasıyla tabiri caizse bi pdf ekranı gibi fotoğraf olarak gözükmesini istiyorum.

Konu hakkında deneyimi, fikri veya önerisi olanlar var ise yardımcı olabilirlerse sevinirim. Web sayfası oluşturmak için iyi olan bildiğiniz siteler varsa onlardan da yararlanabilirim. Ama kendim sıfırdan kodlayarak yaratma sürecim çok uğraştırıcı değilse (teknik kısmını bilmediğim için) o şekilde yapmak yeni şeyler öğrenmek istiyorum.

Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim

Site tasarlamak icin html ve css öğrenmen lazım. Sonra bu siteyi global acıp site kodu QR koda cevirmen lazım(bunu yapmaya yarayan bir cok web sitesi var)

1 Beğeni