Arkadaşlar python requests modülü ile twitterdan veri çekmek mümkün mü
Tabi çekersin , ayıklama için biraz uğraşırsın
import requests
adres=requests.get('https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1311723741282435072')
a11=adres.text
print(a11)
Teşekkür ederim ama mesela requests ile giriş yapılıp giriş yapan kullanıcının bilgileri çekilir mi onu yapamadım
Eğer kaynak kodlar arasındaki bilgiyi kast ediyorsanız.
Beautifulsoup4 kütüphanesi ile html tagları arasındaki verileri ayıklayabilirsiniz.
yanlış bilmiyorsam selenium ile giriş yapılabiliyordu tam hatırlayamadım @halil_ibrahim_avsar 'ın dediği gibi bs4 ile ayıklayabilirsin parsel ile ayıklana bilir seçenekler var
Selenium ile yaptım ama işimi tam olarak görmüyor ben requests ile siteye bağlanıp verileri çekmek istiyorum projem için böyle birşey gerekli
Hocam twittera requests ile bağlantı sağlayamıyorum gerisini yapabiliyorum bende
selenium da işini tam olarak görmeyen kısmı tarayıcının açılması durumu mu?
aldığınız hata nedir?
ki eğer web sayfası javascript ile yazılmış ise requests ile değil selenium ile giriş yapmalısınız
Js hatası aynen js ile yazılmış hata veriyor
Hocam selenium ile giriş yaparım ayarı vardı seleniumun arkaplanda çalısabiliyordu sürekli robot olarak algılandıgı için twitter engelliyor instagram da bu sorun yok mesela proxy de de denemedim ama yemiyor diye biliyorum yedi diyelim twitter hesabı askıya alıyor
anladım. teşekkür ederim.