Selenium açıldıktan sonra ayar değiştirme var mı?

Selenium Chrome ayarlarından --headless verdim kullanıcıya gözükmesin diye sonra birkaç işlem yapıyorum. Hcaptcha çıkıyor, bunu geçmenin bir yolu var mıdır (bedava)? Ben bulamadım. Bu yüzden o kısmı kullanıcıya yaptırmaya karar verdim. Ama --headless ta başladığı için kullanıcıya gösteremiyorum ne yapabilirim driverı kapatmadan ayarları değişebiliyor mu? Veya bu CAPTCHA’yı qt pencerisine yerleştirip kullanıcıya çözdürebilir miyim?

Up (20 karakterrrrrrr)

hocam zor değil. ayar değiştirmeye gerek yok.
öncelikle selenium’u açtınız ve captcha çıktı, captcha çıkıp çıkmadığını bi şekilde anlamanız gerek öncelikle. bunu hallettikten sonra captchanın bulunduğu yerin ss’ini alıp bir temp klasörüne koymanız gerek. daha sonra qt’ye bir şekilde captcha çıktığını söylemeniz gerekiyor bu taraflar size ait tamamen maalesef. sadece fikir için yazıyorum şu an. her neyse qt captcha çıktığını gördü diyelim. temp klasöründen bu captchanın ss’ini alıp bir image box’da gösterecek. altında da bir textbox ve bir buton olacak. kullanıcı buraya captchayı yazıp butona tıklayınca textboxda yazanı gidip seleniumda captchanın olduğu yere koyacak ve submit butonuna tıklayacaksınız.
edit: captchayı temp klasörüne koymanıza gerek yok önbellekte tutup gösterdikten sonra silebilirsiniz belki. bu da mümkün.

Anladım hocam ama input koymak yerine resimleri buton yapmak daha mantıklı bence. Opencv ile uğraştınız mı onunlan yapılabilir mi captchalar?