Selenium, Scrapy ile Css_Selector tag ve class seçmek ne kadar doğru?

İyi Akşamlar. Selenium, Scrapy ile Css_Selector ile etiketis seçmek ne kadar doğru?
Yani site 2-3 dakika güncellenirse aynı tagdan aynı classa sahib bize gerekli olmayan aynı veri olmayan gereksiz içeriği getirmiş olmazmı?

tagler ve classlar aynı özellikte veri türlerini belirtmek için var doğru class ve tag seçimi yaptıysan site yenilense bile yine doğru veriye ulaşırsın diye düşünüyorum ama eğer prof bir web site değilse bellli olmaz tabi
web yazılımcısı için classları değiştirmek çok büyük bir iş yükü gerektirir oyüzden classların değişme ihtimali pek yok.Aynı classdan tekrar açılmışsa oda senin istediğin benzer özellikleri taşıyodur muhtemelen.Ama etiketler çok genel bir seçim zaten tek başına bir etiketi seçmiyorsunuznuzdur çoğu zaman

Cevabınız için çok teşekkür ederim bir soru daha sormak istiyorum. Sonra çözüm olarak işaretleyeceğim.

Tag seçmede en güvenilir seçici hangisidir?

classlar kolay kolay değişmez. sitenin tasarımı değiştirilirse o zaman sorun çıkabilir. id varsa id seçmek daha doğru tabii. bir de aynı classdan iki tane kullanılıyorsa ve expression’ı kötü yazarsan hata veriyor çoğu kütüphane. bu classdan birden fazla var hangisini alayım diyor kısaca.

en güvenilir seçici diye bir şey yok aslında. en doğru nasıl seçebilirim ona bakmalısın. bir de seçeceğin elementi direkt olarak devtools’dan kopyalamak sıkıntı çıkarabiliyor. en iyi seçenek kendin yazmak.

Anladım hepinize teşekkür ederim