Sosyal medya web sitesi (yapılmış)

Merhaba, özürlerimi sunarak başlamak istiyorum. Sosyal medya gibi paylaşım yapabileceğim admin paneline sahip yapılmış/hazır web sitesine sahip olanınız var mı?
Css ve html konularına hakimim ancak php üzerine çok fazla bilgim olduğunu söylemem. Çok kısa süre içerisinde hazırlamam gerektiğini yeni farkettim ve yazmaya başladım. Ancak bilgi seviyem yetersiz olduğu için çok fazla hatayla karşılaştım ve yardım istemek zorunda kaldım.
Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Ps. Hızlı bir şekilde basit bir web sitesi hazırladım ancak statik bir şekilde yapmışım sitenin çoğu kısmını ve admin paneli eklemeyi unutmuşum. Elimdeki site üzerinden de yardımcı olabilecek varsa edebilir mi?

Wordpress’i biliyor musunuz? PHP tabanlı hazır bir program. Alan adını hostingi alıp hemen yayına başlanabiliyor (hosting ücretleri de eskiye göre baya uçmuş bu arada). Hazır temalar var size uyan varsa onlardan birini kullanabilirsiniz. Biraz paraya kıyıp paralı temalardan alabilirsiniz. Benim sitem şu: https://hayekabi.com/

Sonuç yerine daha bir kaynak kodlara ihtiyacım var.

Php kullanmak zorunda değilseniz yarım saatlik bir uğraş ile django kurup hazır admin paneli kullanabilirsiniz, ya da laravel kurup jetstream ya da brezee tarzı bi paketle işleri hızlandırmak olabilir bunları bir araştır istersen ama admin paneli yapmayı unutmuşum dediğine göre backend için çok bir bilgin yok wordpress temalarından birini indir kendi tasarımını giydir geri upload et en mümkünü bu gözüküyor.Kolay gelsin

Önerin için teşekkür ederim. Hallettim.

Dilediğiniz web sitesini kurmayı başardınız mı