Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim,
Pythonda bir def çalıştıktan sonra sürekli olarak belirli aralıklarla (5 dakika gibi) ekrana yazı yazdırmak istiyorum. Kısacası bir döngü yazmak istiyorum ama bunu sleep ile yapmak istemiyorum sleep ile yaptığımda script süre geçene kadar yapması gereken diğer işlemleri yapmıyor bana scriptin işleyişini aksatmayacak ama 5 dakika geçtikten sonra da ekrana yazı yazdıracak bir kod lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kodum:
Merhaba, teşekkür ederim kısmen işe yaradı ancak kodu 1 defa çalıştırıyor 1 defa ekrana yazı geldikten sonra tekrar yazdırmıyor. Birde bunu self argümanıyla birlikte nasıl çalıştırabilirim?
Şu şekilde denedim ama olmadı:
Sanırım siz burayı sordunuz pardon, asıl çalıştığı yer burası ben self.guncelleniyor(“guncel”) kodunu 1 saat aralıklarla çalıştırmak istiyorum bu yüzden size kodu eklediğim yeri atmıştım tam olarak nereye, ne şekilde eklemem gerek bu kodu
self’in tanımlı olduğu bir yere eklemeniz lazım. Tam olarak nereye eklemeniz gerektiğine siz karar vereceksiniz, ben self’in ne olmasını istediğinizi bilmiyorum.