TamperMonkey farklı bilgisayarlarda aynı çalışmıyor

Selam. TamperMonkey ile kullandığım script bilgisayarımda çalışıyor. Ancak başka birinin bilgisayarında bazı kodlar çalışırken bazıları çalışmıyor. Aramızdaki tek fark ülke ve bilgisayar özellikleri. Sebebini bilen var mı?

Kodda bir hata olabilir.

bkz: Soru Sorarken Sıkça Düşülen Hatalar

Maalesef. Aynı kodları çalıştırdık iki bilgisayarda da. Ancak ben bu problemi aramızdaki tek farklılık, daha düşük sistem özelliklerine bağlıyorum. Kodun güç gerektirdiğini düşünüyorum. Bu yüzden kabul edilebilir. Ancak bir başka soru doğdu bu olaydan sonra. TamperMonkey eklentim bazen çalışıp bazen çalışmıyor. Bununla ilgili bilgisi olan biri paylaşırsa çok mutlu olurum.

Peki elinizde çalıştırmaya çalıştığınız kod varmı ?

Evet. Yani anlatmak istediğim aynı kod bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Websitesi ile alakalı bir problem de olabilir. Dün güncellemeler yaptıklarını düşünüyorum site sahiplerinin.

Hmm ilginç…
Galiba kodunuzda bir hata var ve iki bilgisayarda farklı çalışmasına neden oluyor.
Soru Sorarken Sıkça Düşülen Hatalar

Ancak bir hata olması durumunda hiç çalışmaması gerekmez miydi? Evet ben de hatalar fark ettim ara sıra. Örneğin bugün hatalıyken çalışmayan kodu Chrome incele bölümünden(tam adını unuttum kusura bakmayın) değiştirerek çalışmasını sağladım. Ancak tekrar açtığımda kod doğru olmasına rağmen çalışmadı.

Peki kodu görebilir miyiz ?

Direct message yoluyla konuşmamız uygun olur mu sizin için?

Buraya atarsanız daha fazla insan yardımcı olur sanki.

Buraya atmanın doğru olacağını düşünmüyorum. Teşekkürler öneriniz için. Kod pek gizli sayılmaz ama ortada karışık bir olay var zaten. Dün bunlarla da uğraştım. Çok sağ olun yine de.

Sitenin kaynak kodlarını elde edip inceleyerek bir şeyler değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Belki kaçırdığınız bir noktayı fark edersiniz.

Sorunu çözdüm hocam. Hem bazen çalışmama sorunu(bunun sebebi koddaki bazı hatalar), başka bilgisayarda çalışmama sorunu ise aynı arkadaş farklı bilgisayarda çalıştırınca oldu. Sistem özellikleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kodun amacı ise çok hoş karşılanacak bir amaç sayılmaz. İllegal diyemem, etik değil. Bu yüzden paylaşmayı uygun görmedim.

1 Beğeni