Tez Önerisi Hakkında

Arkadaşlar merhabalar,

Ben Makine Yüksek Mühendisiyim. Yapay zeka ile ilgileniyorum ve bu konuda eğitim aldım. Bilgisayar Mühendisliğinde Tezli Yüksek Lisans yaptım. Ders aşamam bitti ve şu an tez aşamasına geçtim. Bilge Adam’da Python eğitimi aldım. Erasmus sınavına gireceğim. Eğer geçebilirsem Avrupa’da bir üniversitede staj yapmayı düşünüyorum yine bu konuda.

Sizlere danışmak ve fikrinizi almak istediğim bir konu var. Ben kendimi yapay zeka konusunda daha fazla geliştirmek istiyorum. Sizce tez konumu hangi alanda seçmem bana daha fazla fayda sağlar. Makine mühendisliği alanıyla multidisipliner bir çalışma yapmak istiyorum. 10 yıldan fazla bir süredir makine mühendisi olarak çalışıyorum ve yapay zeka teknolojisini bir araya getirmek istiyorum.

Aklıma gelen bazı konular var aslında ancak yapay zeka ve teknolojileri konusunda benden daha fazla tecrübeye ve bilgiye sahip olan siz değerli arkadaşlarıma danışmak istedim. Hem zevkle yapacağım hem de bana katkı sağlayacak bir konuda çalışma yapmak istiyorum.

Teşekkürler.