Usb android telefonu kontrol etme

yazdığım programa şu fonksiyonu da kazandırmak istiyorum.

Bilgisayara Usb ile bağlı olan telefonun uçak moduna erişsin. Program da İstenilen yerlerde uçak modunu seri şekilde aç kapa yapsın.

adb diye bir şey duydum araştırmalar sonucunda ama ordaki kodlar da pratikte işe yaramadı. Yani uçak modu kısmı yanıyor ama telefon uçak moduna girmiyor. İnternet olduğu gibi duruyor, hat olduğu gibi çekiyor vs.

Bu fonksiyonu nasıl ve ne şekilde yapabilirim sizce

1 Beğeni

Bence bunu başarabilirsin.

Metasploit gibi frameworkleri inceledinizmi.
Cevap hacking araçlarında olabilir.Şifre kırarken kullanılan uygulamayı kendinize uygun tekrar yazabilirsiniz.

Android payload ından uçak modunu kapat gibi mi diyosun? açıkcası arkadaşın ne yapmak istediğini anlayamadım yani telefonu usb ile pc ye bağlayıp neden uçak modu nu kapatırsın ki ?

Amacın bilgisayar aracılığı ile kapatmak olduğunu sanmıyorum.
Muhtemelen hacking usb kullanılır.

amacım hacking yada sızma testi vs. değil. Onlar ilgi alanım değil. Uğraştığım projede ip değişmesi gerekiyor bolca. Proxy maliyetli. Telefon internetini bilgisayara usb ile paylaşıp, programda gerektiği yerlerde uçak modu ile aç kapa yaptırarak ip değiştirmek ve o şekilde işlemlere devam etmek istiyorum.

Hangi ip? Python scapy kullandın mı daha önce belki işine yarar

Aklıma bişey geldi saçma olabilir xd team viewer mobile gibi bişey le telefonun ekranı pc ye ver. Pyautogui ile uçak modu tıklat olmaz mı? Xd

geçiçi olarak idarelik telefon ekranını bilgisayara yansıtıp kordinat ile tıklatıyorum hocam. Şimdilik öyle idare ediyorum ama bu yolun kötü ve zahmetli olduğu için böyle olsun istemiyorum. Bunu python da bir kodla temiz bir şekilde yapabilmek istiyorum ki vardır illaki bir yol yöntem yani python bu. Bu fonksiyonu python ile yapabilmem lazım

Hangi kod?

Dogrusu bu bunun.

bunu zaten idarelik kullanıyorum hocam. Benim aradığım bu değil. Ben python kodları ile telefonun uçak modunu aç kapa yapabilmek istiyorum. Sürekli telefonu ekrana yansıt, uygun korrdinata getir vs. kimse uğraşmak istemez. Projeyi başka birisi ile paylaştığımızda da karşı tarafta uğraşmak istemez.

Python kodları ile telefonun uçak modunu açtırıp kapatmam gerekiyor dediğim gibi.

Turn on:
adb shell settings put global airplane_mode_on 1
adb shell am broadcast -a android.intent.action.AIRPLANE_MODE --ez state true

Turn off:
adb shell settings put global airplane_mode_on 0
adb shell am broadcast -a android.intent.action.AIRPLANE_MODE --ez state false

benim internetten denediklerim bunlar. sadece uçak modunun ışığı yanıyor. Uçak moduna girmiyor telefon. Siz anlıyor musunuz bu konudan

root yetkisi gerektiriyor gibi geldi ?

mobil proxy aylık 500 tl gibi fiyatlara bulabilirsiniz ama diğer yöntemler pek iş yarar mı bilmiyorum

dostum auto clicker gibi mobile uygulamalar var biliyondur büyük ihtimalle benim yeni aklıma geldi öle bişey yapsan nasıl olur ? telefon ekranı açık durcak sürekli belirlediğin aralıkta uçak modunu aç kapa yapcak ?

Yani telefona zarar vermez mi sürekli uçak modunu aç kapa yaparken ip aresini değiştirmek istiyorsun da uçak modundan sonra telefonun kendine gelmesi biraz zaman alıyor sıkıntı yaşarsın denemekten zarar gelmez ama bütçeden yana sıkıntı olmazssa mobil proxy kullanmanı öneriririm bende twitter apisi kullanıyordum birden fazla hesapla aynı ip üzerinden işlem gerçekleştirince twitter bir müddet sonra hesapları kalıcı olarak siliyordu

sanmıyorum. Gerekmiyor diye okumuştum. Uçak modunun ışığı yanıyor sadece. uçak moduna telefon girmiyor ama gerçekte

Ekleyeceğim programa bu fonksiyonu kazandırmam gerekiyor hocam.

Evet o programıda biliyorum ama dediğim gibi daha temiz iş olsun istiyorum. Yani bir kaç python koduyla da bu istediğimi uğraştırmadan temizce yapabileyim. Alt tarafı bir uçak modu aç kapa yapacak. Yani vardır illaki bir yolu. Koskoca python bu. Yazılımda yapılamicak iş yoktur bence.

mobil proxy biraz pahalı hocam. Proje o kadar büyük çaplı bir proje değil mobil proxy almaya değmez yani. Ve gerektiği kadar kollanacağı çok kullanılmayacağı içim uçak modu konusunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ki tecrübem o yönde

Hmm ben de bunlari bulmustum.

Intent broadcast’leri (ikinci satirlar) tam olarak ucak modu isiginin yanip aslen ucak moduna girilmedigi durumlar icin eklenmisti. Yoksa onlari ekleyelim diyecektim.

Bunun dogru yolunun hala adb ile shell uzerinden oldugunu dusunuyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum.