Uygulamanın arka planda çalışmasını sağlamak

Python kivy ile yazdığım müzik player da müzik çalıyor ancak uygulamayı alt sekmeye aldığınızda müzik duruyor. Veya ekran bölme ile kullanınca diğer ekrana tıklarsanız kivy kendini durduruyor tekrar tıklanana kadar. Bu arada uygulama çevirme işlemini buildozer le yaptım. Bilginiz varsa lütfen yardım edin teşekkürler

https://python-istihza.yazbel.com/Ucuncu_taraf_moduller/kivy_dersleri/giris.html
knk şu dökümanı incelesene Belki işine yarabilir

on_pause

ile yapmam gerekiyor sanıyorum ki ama return True yaptığımda çalışmadı tam mantığını anlayamadım . Yapmam gereken şey şu mu on_pause fonksiyonunun içine şarkı çalma kodu yazmam mı gerekiyor acaba dediğim gibi tam anlayamadım mantığını ben sadece image Bunu yaptım ve çalışmadı internette de bayağı bir araştırdım ancak anlayamadım yarcımcı olabilriseniz sevinirim . Teşekkürler : )

Muziğin arkaplanda sorunsuz çalması için service oluşturmalısın ve müzik oynatma fonksiyonunu service.py içine gömüp fonksiyon ile iletişimi de osc modülü ile sağlamalısın. Bende benzer bir proje üzerinde çalışıyorum fakat hala o kısıma gelemedim. Eğer yaparsam buraya bir örnek bırakırım. Service ve osc’nin birlikte kullanımı için aşağıdaki örneği inceleyebilirsin.