Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba YazBel

Merhaba, tekrardan!

2020’den beri çocukluğumun ve ergenliğimin en büyük istek ve arzularından biri olan kodlama mevzusu için burada onlarca hesap açıp bırakmışlığım olmuştu. Bilgisayar başına geçememeler, maillerimin silinmesi ve hesaplara erişememem gibi mevzularla hep yeni bir başlangıç yapmış zerre ilerleyememiştim.

Haftaya ise ilk üniversite dersime gireceğim. 5 yıl önce ise ortaokul son sınıftım. Artık büyüdük. Yıllar sonra bu forumda düzenli olarak aktif olabilmeyi, kendi bilgisayarımı almış olmamı ve programlamaya olan aşkımı devam ettirebileceğimi düşününce bir şeylerin değiştiğini hissedebiliyorum. Bambaşka bir şehirde kendi ayaklarım üstünde ortama alışıp hayatta kalma mücadelesi verirken bir yandan da artık tutkumu gerçekleştireceğim.

Foruma ufak bir göz gezdirip biraz da discobot ile takıldım. İddia üzerine yazılımlar vs. görsem de aktiflik bir nebze devam ediyor, sevindirici. ODTÜ CENG, oyun motorsuz oyun geliştirmeler falan devam etse de küçükken yaptıklarımı düşününce bir nebze normal kabul ediyorum bunları :slight_smile: Umarım forum bundan sonra daha da kaliteli ve aktif olacak. Herkese tekrardan merhaba!

2 Beğeni

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

1 Beğeni

Hoş geldin Demirayak. Merhaba Kartalgözü.