Whatsappdan yüksek miktarda mesaj gönderme

whatsappdan bir program aracılığıyla yüksek miktarda mesaj göndermek istiyorum bunu yapabilecek arkadaş varmıdır

ChatGPT’den size boyle bir program yazmasini isteyebilirsiniz. Whatsapp’da Telegram’dan farkli olarak bir bot API’si ne yazik ki yok (bildigim kadariyla). Bana buradan ulasirsaniz boyle bir sey yapmayi deneyebilirim.

7 8 sene önce bu amaçla bir kod yazmıştım. Yüzlerce mesaj gönderebiliyordu. Ama birkaç sene önce tekrar çalıştırdığımda aynı şekilde çalışmadı. Sadece birkaç mesaj attı ve devamı gelmedi. İnternetten araştırdığımda iyi önlemler alındığını gördüm. Ancak yeni yöntemler bulunabilir.

Siz hangi amaçla istiyorsunuz bunu?

WhatsApp Web kullanarak bu isteğinizi PyAutoGUI Kütüphanesi ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Bahsettiğiniz “yüksek miktarda mesaj” bir kişiye / gruba mı gönderilecek yoksa pek çok kişiye mi?

Evet bu kodu pyautogui ile yazmıştım. Hala çalışıyormuş. Ben ben birkaç sene önce bir şeyleri yanlış yapmış olmalıyım.

Yine de kodun ne amaçla kullanılacağını bilmediğim için paylaşmak istemiyorum.

WhatsApp üzerinden toplu mesaj göndermek için genellikle resmi WhatsApp Business API veya üçüncü parti otomasyon yazılımları kullanılıyor. Ancak, bu tür işlemler WhatsApp’ın kurallarına aykırı olabilir ve numaranızın kalıcı olarak banlanmasına sebep olabilir.