selamün aleyküm ben driver ve program scriptsi nasıl yazabilriim isoya entegre için katılımsız $oem$ yapmak istiyorum aynı yerde olsun kullanıcı adı bölümü gelsin format sırasında
böyle birşey yapılıyo mu normalde?
evet herkes yapıyor tnctr formu yapıyor
konu hakkında bilgim yok düz mantık düşündüm. windows açık kaynak değil ya. isoya nasıl müdehale ediyorlar anlayamadım.
ben nasıl yapcağım $oem$ yapıyorlar isoya entegre ediyorlar yapıyorlar yani bana yardımcı olmuyorlar
nasıl bilgin yok anlayamadım yani
windows ticari bir yazılım olduğu için bu konu hakkında bilgi verilmiyor olabilir belki. yapanlar da windows açıklarını kullanarak yapıyor olabilir. yasal birşey mi bu? belkide ne istediğini anlayamadım. bilgisi olan arkadaşlar açıklarlar umarım merak ettim bemde.
ben driver ve program entegre istiyorum full
yardımcı olsalar bana
bilen yok mu yardımcı olabilecek birisi
beraber para kazaanmak için
Sanal makine üzerinden bir Windows açın. Ardından eklemek istediğiniz şeyleri yapıp bazı yazılımlar sayesinde mevcut sistemi ISO olarak yazdırabiliyor olmanız lazım. Bu sayede yapılabilir belki.
id gelebilirmisiniz ben tek başıma yapamıyorum uzaktan bağlantı acemiyim biraz
id gelebilirmisiniz rica etsem
usta ya nasıl windows aççağım hiç bilmiyorum
burdamısın çok acil lazım
VirtualBox veya VMWare gibi bir sanal makine indirmeniz gerekli. O makine içinde çalıştırmak için de Windows ISO’suna sahip olmanız gerek. Bu adresten aracı indirip bilgisayarınıza ISO indirebilirsiniz.
VMWare ı öneririm daha az sorun çıkarıyor ve daha az kasıyor.