Yeni yazılımcı ne kadar para kazanır?

Diyelim ki,front end ve bazı back end dillerini biliyorum (medium level) freelance ile para kazanr mıyım yoksa daha çok gelişmeli miyim ?

freelance ile para kazanmak istiyorsunuz r10.net sitesindeki ilanlar bakabilrisiniz.

yeterince iyi biliyorsan tabii ki rahatlıkla kazanabilirsin. ben bile frontendde çok çok yetersiz olmama rağmen 2 saatlik bir işle çok büyük olmasa da iyi bir miktar para kazanmıştım.

Şöyle söyleyim öncelikle kendini geliştirmene bağlı bu işler gömülü yazılım iyi para var yine en bir firma çalışıyorum gömülü yazılım üzerine iyi derece para kazanıyorum ama sana tavsiyem ilk iş yerinde paraya bakma tecrübe edinmeye çalış

İnanın bu cümle günümüzde çok tehlikeli. ( :

Şöyle bir durum var daha yeni başladığımız zamanlar yinede piyasada güzel para veriyorlar ama deneyim elde edince eğer gittiğin firma güzel bir firma ise orada 2 yıl kaldıktan sonra başka firmaya geçtiğiniz zaman gerçekten çok iyi para veriyorlar deneyim benim için önemli ama herkesin tabiki tercih meselesi (:

Hayatimi 1 yil idame ettirecek kadar birikimim olsa, parayi felan hic dusunmem, tecrube kazanmak icin bir firmada ucretsiz calisirdim. Tecrubeden sonra zaten parada otomatikmen gelir diye dusunuyorum.

3 Beğeni

Kesinlikle doğru söylüyorsun katılıyorum yazılım ilk işinizde öncelik her zaman deneyim olsun bir anda yüksek mevla paralar beklemeyin.

Sevgilisine yetemeyecek kadar.