YoloV5 ile model tespitinde koşul ifadesi kullanma

Öncelikle herkese merhabalar Sorum şu şekildedir:
Yapay zeka modellerinden birisi olan YoloV5 görüntü tespit modeli ile kendimi geliştirmek adına bir proje yapıyorum. Lakin şu noktada takıldım. Şuan nesne tespit edebiliyorum. Ama belirli nesneleri tespit ettiğinde şunu yap diye komut ekleyemiyorum acaba böyle bir şey mümkün mü mesela şu saatten sonra insan tespit edersen polisi ara yada dükkan sahibine mail at gibi.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba evet yapabiliyorsun. Yolov5 detect.py çalıştırırken class parametresi ile tespit etmek istediğin sınıfı belirtebiliyorsun.

Ya demek istediğim hazır model yada kendi oluşturduğumuz modelde birden fazla tespit edilen nesneye göre farklı davranışlar sergiletmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba

Mümkün.

Nesneleri tespit ettiğinizde, tespit ettiğiniz yerde nesneyi çerçeve içerisine alan kodun yanına istediğiniz, konutu yada fonksiyonu yazabilirsiniz.

Nesne tespit edilmiş ki etrafına çerçeve alıyor ve muhtemeldir ki nesnenin ismini de yazıyordur. Tespit ettiğiniz nesnenin adını ilgili yapıdan alıp, çerçeve çizerken sizin istediğiniz komutu da gerçekleştirebilir.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Tavsiyenizden yola çıkarak sorunumu çözdüm.