Filezilla Dosyaları Okumuyor

Merhabalar.Tasarlamış olduğum web sayfasını filezilla ile paylaşıma açtım.Fakat dosyaları düzenlemem gerekiyor.Filezilla ile sürekli dosyaları yeniliyorum fakat eski dosyaları görüyor yaptığım yenilikler gözükmüyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ediyorum.

Merhabalar.

FileZilla bir (S)FTP istemcisi oldugu icin “paylasima acmak” ve “eski dosyalari goruyor” gibi eylemlerden kastiniz anlasilmiyor. Ne yaptiginizi, ne beklediginizi ve ne gordugunuzu aciklamaniz lazim. Kolay gelsin.

Web tasarım dosyalarını filezilla’ya yüklüyorum.Daha sonra html css kodlarında yenilikler ve eklemeler yapıyorum fakat düzenledikten sonra bu kodları görmüyor eski kodları çalıştırmaya devam ediyor.Bu sorunu index.html ise index1.html şeklinde değiştirerek çözdüm fakat güzel bir çözüm değil.

FileZilla bir FTP/SFTP/FTPS istemcisi oldugu icin yuklemenin hedefi degil, araci olabilir ancak. Ayni sekilde, bir kodu calistirmasi da soz konusu olamaz.

FileZilla ile, FileZilla kullanarak yukleme yaptiginiz hizmeti birbirlerine karistiriyorsunuz muhtemelen. Bu hizmetin ne oldugunu soylemeniz lazim. bkz: Soru Sorarken Sıkça Düşülen Hatalar #11

Ayrica yeni bir index1.html dosyasinin yuklenebilmesi, FileZilla tarafinda sikinti olmadigini gosteriyor. Sistemin geri kalan parcalari hangileri?