Kivy ile yaptığım yeni uygulamam

Merhaba, Kivy ile yaptığım yeni uygulamam Playstore’da yayınlandı.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.eng.lite

9 Beğeni

Tek kelimeyle harika,helal olsun.

1 Beğeni

Teşkkürler. :slight_smile:

Peki meterial desing yapmak icin ne kullandin?
Bu arada eline saglik :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler… herhangi hazır bir modül kullanmadım, kendi uyarlamam.

Kaynak kodunu istemek kabalik mi olur :confused:

Olmaz tabiki ama normal bir proje olsaydı seve seve paylaşırdım ama bu ticari olduğu için beni mazur göreceğinizi umuyorum.

Ben yeni indirdim ve baktım arayüz vesaire çok güzel buldum. Yalnız direk şunu farkettim ilk videomu seyrederken; videoyu geri saramıyoruz. Bunu bir geri bildirim olarak kabul edebilirsiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Tabiki kabul ederim, teşekkürler. :slight_smile:

Evet onun farkındayım, kivy ile mp3 oynatma çok sıkıntılı, kendi fonksiyonu pc’de sorunsuz çalışırken android’de çalışmıyordu malesef, android için sadece ogg uzantılı dosyaların çalınmasına izin veriliyor, bu özellik benim için olmazsa olmaz olduğu için jnius modülü ile bir çözüm geliştirdim ve ancak o kadarını yapabildim :slight_smile:

ama şuan yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyorum, bir çok düzeltme yaptım ve yeni özellikler ekledim, android mediaplayer için jnius ile seekTo fonksiyonu ile onu da yapmaya çalışacam, umarım başarabilirim…

1 Beğeni

Tam aradığım uygulama diyebilirim :slight_smile: Yeni gücellemeleri takip ederim… Kolay gelsin.

1 Beğeni

aslında şöyle bir şey önerebilirim çözüm için 3. parti media oynatıcılara refere etse ve ordan oynatsan dosyayı bu işini kolaylaştırır gerçi bağlımlılık yaratmak istemiyor olabilirsin mesela mxplayerde çalacak şekilde ayarlayabilirsin dosyaları.Sadece bir tavsiye ne kadar işine yarar emin değilim gerçi

1 Beğeni

Aslında onu da düşünerek ses dosyalarını sdcard’da Listen adlı bir klasöre indirtiyorum, böylece isteyen zaten ses dosyalarını başka bir müzik oynatıcı ile de dinleyebilir…

Doğrudan Android medya player’ı ile de müzik çaldırabilirsiniz. Bunun için intent’ler olması gerek. @Kerem_Saygin da bunu söylemek istemiş gibi geldi bana.

Uygulamam ses dosyalarını zaten jnius ile android mediaplayer üzerinden oynatıyor, söz konusu eğer stock müzikplayer ise bazı cihaz üreticileri stock müzik player yerine kendi uygulamalarını kullanıyorlar, bu durumda oluşturulacak intent hepsinde çalışır mı bilmiyorum ama bunlara gerek kalmadı, Ulaş beyin bellirttiği müziği ileri geri sarma işlemini hallettim, kullanıcı slider’ı ileri geri kaydırarak müziği ileri yada geri sarabilecek…

2 Beğeni

Şu şekilde dosya açar gibi açarsanız öntanımlı müzik oynatıcı ile ses dosyalarınız açılacaktır: Android launching music player using intent - Stack Overflow

1 Beğeni

Uygulama güncellendi.

• NPR Podcast ekledi (ileri seviye için)
  • Ses kaydı eklendi
  • Çevrilen her kelime için bir örnek göstermesi eklendi
  • Çevrilen kelimeyi hafızaya kaydetme
  • Ses dosyasını ileri geri sarma
  • Hatalar düzeltildi
  • Arayüz iyileştirildi
  • Kısıtlamalar kaldırılıp yerine uygulama içi reklam eklendi.
3 Beğeni

Uygulama içi reklamlar çok gıcık oluyor. Bunun yerine pro sürümü yapıp satmayı deneyin bence. Uygulama için satın almalar da olabilir. :slight_smile:

2 Beğeni

Gıcık olduğu kısmına katıliyorum :slight_smile: Reklamsiz Pro sürümü var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.eng.pro

Yeni konu kalabalığı yapmadan en yeni uygulamamı buraya ekliyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.tema

1 Beğeni

“…find the one that speaks to your style.” :smiley:

Ellerinize sağlık :slight_smile: