Forumumuzun aylık $10’lık DigitalOcean giderini karşılayacak sponsor(lar) aranıyor. Sponsorların isimleri forumda uygun bir yere yazılacaktır. Sponsor olmak isteyenler benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurabilirler.
Reklamlara hep gıcık olduğum için böyle bir yol seçmedim. Hem foruma giren insanların dikkatini dağıtır reklamlar, ki böyle bir şeyin olmasını hiç istemem.
Sponsor arayışımız sonlanmıştır. @dursuncemal bey 2 sene boyunca barındırma sponsorumuz olmayı kabul etmiştir. Kendisine sağladığı katkılardan ötürü buradan tekrar teşekkür ediyorum.
2 yıllık konuyu hortlatmışsın sürümden kastın nedir tam anlamadım ama eğer daha pahalı paket var mı diye soruyorsan evet var. DigitalOcean’da sunucu paketleri aylık 5$'dan başlayıp aylık 1760$ a kadar değişiyor, sunucunun özelliklerine göre…
aylik bir katkida bulunmak istiyorum wise ile yollasam olurmu ? 50 dolar yollayabilirim.
uzun zamandir yoktum kusura bakmayın
saygilarimla @ismailarilik
Merhaba Levent bey. Teşekkür ederim. 50 dolar gerçekten çok faydalı olacaktır. Wise ile gönderip gönderemeyeceğinizi bilmiyorum. IBAN numarası ilgili konuda var. Banka Garanti bankası. Hesap vadesiz bir hesap.