Sunucu ve e-posta servisi için bağış kampanyası (2025)

Merhabalar. 2025 yılı forum masrafları için yeni bir bağış kampanyası düzenliyoruz.

Geçen sene bu aralar forumun masrafları için bir kampanya başlatmış ve bir yıllık sunucu ve e-posta masrafını toplamıştık (İlgili konu: Sunucu ve e-posta servisi için bağış kampanyası başlattık). Bunun için tekrar hepinize teşekkür ederim. Umuyorum ki bu bir yıl boyunca forumla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmadınız.

Bundan sonra da bu şekilde devam etmesi için elimden geleni yapacağım. Ancak tekrar yardımınıza ihtiyacım var. Bir yıllık masrafları şu şekilde sıralayabiliriz:

• Forum, DigitalOcean’da aylık 12 dolarlık bir sunucuda barınıyor. Fiyatlandırma listesi şurada: Droplet Pricing | DigitalOcean
  • E-posta servisi için Mailjet’in aylık 15,30 dolar (yıllık ödenirse) olan Essential paketini kullanıyoruz. Fiyatlandırma şurada: Pricing | Mailjet

(12 x 12 x 34) + (15 x 12 x 34) = 11016 yapıyor. Yuvarlayıp 11000 diyebiliriz.

Geçen sene de yaptığım gibi ilk bağışı ben yapıyor ve 1000 lira koyuyorum. Bağışlar yapıldıkça buradan isimsiz olarak paylaşacağım. Eğer forum sponsoru olarak görünmek isteyen olursa, ismini (ve isterse verdiği bağış miktarını) bu konuya ekleyebilirim.

Bu arada bu miktar toplanmazsa bile gerekli masrafı karşılayacak ve forumun sorunsuz bir şekilde devam etmesi için elimden geleni yapacağım. Yine de ödemeler Aralık ayında olacağı için, Aralık başına kadar bu miktarın toplanması benim için en iyisi olur.

Bağışları toplayacağım hesabın bilgilerini aşağıda paylaşıyorum:

IBAN: TR70 0006 2000 7640 0006 8904 01
Garanti Bankası
İsmail Arılık

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim, iyi forumlar…

9 Beğeni

Şimdiye kadar 1500 lira toplandı.

2 Beğeni

Şimdiye kadar 2500 lira toplandı.

2 Beğeni

Şimdiye kadar 4020 lira toplandı.

3 Beğeni

Şimdiye kadar 4200 lira toplandı.

1 Beğeni

Şimdiye kadar 4700 lira toplandı.

1 Beğeni

Şimdiye dek 5200 lira toplandı…