Valorant, Sabotaj gibi klişe örnekler vereceğim maalesef.
Oyundan başka bir şey yok gibi.
Valorant, Sabotaj gibi klişe örnekler vereceğim maalesef.
Oyundan başka bir şey yok gibi.
Sadece seçeneklerden biri.
SSD’lerin HDD’lere üstünlüğü zaten biliniyor; bu konuda tartışmayacağım.
“HDD kullanıyorsanız, Linux, bu konuda pek bir fayda sağlamaz.”
Dedim, ve şu örneği verdim;
sence windows mumla aranacak bir işletim sistemimi hatta aslına bakarsan beni hala windowsa bağlayan şeyler donanım sorunları, sadece windows için yazılan programlar başka hiç bir nedeni yok
hazır geleni varken ben niye sonradan yükleyeyim
kullanıcıların çoğu windows ile çalışan ve çok yavaş olan bir bilgisayarın linux ile çok hızlı olduğunu söylemiş
@reo bu konuda haklı linuxu bir dünya yazıyor windowsu ise sadece bir şirket ve o şirketteki bir avuç yazılımcı. linuxta sadece bir bug bulunduğu an o gün düzeltilen bir güncelleme geliyor.
bilgisayarda yanlızca canlı derslere giriyorum emülatör ile biraz oyun oynuyorum. Ve tabi ki programlama öğreniyorum.
merak etmeyin oyunlar umurumda değil ayrıca o oyunlar bildiğim kadarıyla telefondan oynanıyor ve benim en sevdiğim emülatörün linux için bir sürümü var. onları emülatörden oynarım ki
Konumuz SSD mi HDD mi hizli degil. Ayrica WIndows XP ile denemissiniz, Linux ile degil.
Acilis hizinin bilgisayarin hiziyla da alakasi yok. Fedora bende ubuntu’dan gec aciliyor. Ama ubuntu’dan daha hizli.
Bu kazak arayan birine dalgic kiyafeti onermek gibi bir sey. Elbette seceneklerden biri, onunla disarida gezebilirsin. Ama ustundeki aletler, tup seni yoracak. Yani kali onermek sacma.
Siz uygulamalar dediginiz icin bu soruyu sormustum. Yoksa evet, oyun konusunda Linux dar kapsamli.
Canli derslere Linux’ten girilebiliyor bu arada.
https://github.com/caglarturali/eba_zoom_link
Bu, vazgecmemem icin bir sebep degil.
oyun konusunda kapsama gerek yok ki androidden oynanan her oyunu linuxtan da oynarım buna valowant mıdır nedir o da dahil
Valorant’ı oynayamazsınız.
Hiçbiri mobil oyunlar değil
Sadece Windows’ta çalışıyorlar.
androidden oynayamaz mıyım
Valorant oyle de, sunlara bir bak.
oyunlar umurumda değil ve aslına bakarsanız arkadaşım bizim eve gelip hadi ege robloxu aç demese hiç umurumda olmaz
ayrıca windowsu kullanmam için tek sebep buysa ben ubuntuyu kurdum gitti
Herşeyin hazır gelmesi mümkün değil.
E, bende öyle dedim :
“bu konuda tartışmayacağım”
Peki…
O, seçeneğin varlığını şundan dolayı belirttim;
Değil. Bende diyorum ki: “Windows’u keyfimizden kullanmıyoruz ”
Bana, anlamadan cevap veriyormuşsunuz gibi geliyor, lütfen yapmayın.
bakın @reo da dedi bir kere bir donanım sorununu çözmek için o kullandığınız donanımın sürücüsünü yani onu çalıştıran kullanılmasını sağlayan yazılımı indirmeniz gerekir mesela diyelim ki windows 10 işletim sisteminiz var yeni bir klavye aldınız o zaman o klavyenin sürücüsünü de indirmeniz gerekir. zaten bir çok sürücü yazılımı her işletim sistemi ile uyumlu olur. ben de @reo dan öğrendim sonra biraz daha araştırdım. ve bu bilgilere ulaştım
sana bir soru soracağım samet abi neden windows. hem ben mühendis değilim iş adamı değilim neden windows kullanıyım ubuntu üzerinden canlı derse de girebiliyoruz
Oyle dediyseniz neden konunun basinda SSD’den, HDD’den bahsedip, “Linux pek bir yarar saglamaz” dediniz?
Siz SSD’yi HDD’yi konuya soktunuz. Ben de cevap verdim. Tartismak istemiyorsaniz siz bilirsiniz.
yahu ben bilgisayara windows yerine ubuntuyu kuracağım diyorum ssd mi hdd mi ne onu konuşuyorsunuz dur bir bakayım ssd neymiş
ne oldu bilmiyorum ayıp mı
Bilmemeniz ayıp değil öğrenmemeniz ayıp.
Azıcık elinizi yormaya zahmet edip google’dan araştırabilirsiniz. Neden araştırmıyorsunuz ?