Yüklerken yönetici ayrıcalıklarını kullanın tiki yok?

Bu söz, yukarıdaki konudaki mesajımın üzerine mi?

Biz sizin arkadaşınız kardeşiniz değiliz.

Bak orada güzelce açıklamışız. Siz yazmayın diyeceğinize, işinize gelmiyorsa okumayın başkasından yardım bekleyin diye.

Neyini anlamadınız?

Cevap verince polemik yaramış oluyoruz size göre.

Sazın sapı anlamak hiç polemik yaratmıyor yani öyle mi?

Hiç de öyle bir durum yok. Sorarlar sorusu anlaşılmıyorsa sorarız açıklayamıyorsa zaten ilgilenmeyiz. Ha yazdığımı iğneleyici bulacağına gayret ederse cevaplarız.

Yok iğneleyici bulursa cevap vermezse zaten ben de ilgilenmem olur biter.

Hepsi bu? Mecbur muyum bebek pış pışlamaya? Egosu varsa alıngansa, tahriklere kapılıyorsa o onun kendi sorunu öğrenecek adamın böyle derdi olmaz.

Ki size de düzgünce bir kere açıklamışım, siz de ikinci kez açıkladığınıza göre saz sapı da aklınızda ise kolaylıklar dilerim.

@dildeolupbiten ,sohbetinde değilim. Yeri geldi konuştum. Size daha önce de söyledim. Konu ile alakasız gördüğünüz herhangi bir mesajımı çekinmeden silin. Sadece emek verip denediğim bir kod olursa yazık etmeyin diye düşünüyordum, artık ona da bakmıyorum.

Bir şeyin içine girmiyorum. Üzerine gidince küfredecek birine ben yardımcı olmam bana bilen değil, insani değerleri olan insanlar lazım. Bu benim görüşüm, sizinki de farklı. Siz haklı olduğunuz yönden devam edin. Sonuç olarak forumda aratınca işe yarar soru cevap setleri oluşmuyor. Çözümler kişisel oluyor genele hitap edemiyor.

Bu kısmını daha öneli görüyorum. Sizin için bu duyarlılık empatiden önemlisye saygı duyarım.