Okulun yazılımdaki yeri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yine de hiç olmamasından iyidir.Ancak daha iyisi için çabalamazsa nasıl doyabileceksin ki? Hiç para biriktirmedin mi?

gencay bunun parayla ilgisi yok şimdi sana iki seçenek verdiler ya ekmek olacak ve her gün bir damla su içeceksin yada hiç içmeyeceksin

Senin duruma verdiğin örnek yanlış. İnternet, sana öğrenebileceğin her şeyi vaadedip asla bir şeye zorlamayacak olan ilk, son ve tek olacak olan okuldur ve bu okula herkes girebiliyor.

Programlama kitaplarıyla ne yapmayı planlıyorsun ? İnternette hem sürekli güncellenen dokümantasyonlar var, videolu ve görsel anlatım da var, hepsi de güncelleniyor.
İnternet varken gidip kitaplarla oyalama kendini.

1 Beğeni

programlama kitabını istediğim zaman okurum ne zaman bir şeyi unutsam okurum ama bilgisayara öyle her istediğim zaman bakamam annem bana izin vermez verdirtmez. yoksa ben ona vereceğim parayı biriktirir kendime Masaüstü bilgisayar aldırtırım

Bu senin öznel durumun. Kendi içinde bulunduğun durum yüzünden interneti zayıf bir bilgi kaynağı olarak göremezsin. Annen madem bilgisayara izin vermiyor, sen okuduğun kitaptan sonra uygulama yapmalısın nerede uygulayacaksın ? Sadece okuyarak öğrenilmiyor. Sürekli uygulama yapmazsan havada kalır o okuduğun bilgiler.
Tekrar tekrar okur hatırlarım diyebilirsin ama üzgünüm o işler öyle yürümüyor.

1 Beğeni

dostum ben asla interneti zayıf görmedim ben sadece programlama kitabını içinde bulunduğum durum yüzünden ben kitabı tercih ederim

1 Beğeni

Tamam bir şey demedim zaten. Şuan için evet senin için bu uygun görünüyor. Ancak bu şekilde de kaliteli öğrenemeyeceğini söyledim sana.

bunu sana söyledim çünkü senin gencay’a verdiğin örnekteki iki seçenek de kötü seçeneklerdi.

Fazla uzatmayalım konu dışına çıkıyoruz. Forum kirliliğine sebep olmasın.

bu kadar dersi nerde kullanacağını bilmem ama 8 de buna yönelmen sıkıntı olablr dediğim gibi sırf yazılıma yöneldi derslerden geri kaldı dye 1 puanla fen lisesini kaçıran arkadaşım var yazılıma biraz ara versn daha iyi olur gibi sonra koskoca 90 tatil var

1 Beğeni

hayır tam beni temsil ediyor ama neyse lütfen bu konuyu geçelim yoksa sen ve benim aramda kavga çıkçak

2 Beğeni

Senin durumunu göstermesi için, iyi olan seçeneğe erişemeyeceğin bir örnek vermeliydin. Oysaki sen iki tane kötü seçenek koydun ve erişememen için bir sebep koymadın.

Yazdıklarımı agresif tavır olarak algılıyorsanız algılamayın lütfen, yazılı iletişimden dolayı yanlış anlaşılabilir.
Konuyu kapatalım lütfen.

Aynı sorun bende de var.

sana kaç saat izin veriyor bana yarım saat

Konuyu kalabalıklaştırmayalım lütfen.

1 Beğeni

beni anlattınız ^^

ailenize yaptıklarınızdan somut örnekler gösterin derim o zaman bilgisayarın size etkisine olan bakış şekli değişebilir bi ihtimal

işte değişmiyor çünkü bilgisayar başka dünyada bu forum başka bir dünyada programlama başka bir dünyada benim ailemin mağarası daha da başka bir dünyada.anlıyacağınız yıldızlar arası yolculuk olmadan olmayacak bu iş :smiley:

Hack tool’lardan başka ne yaptınız ve gösterdiniz ki?

1 Beğeni

sen onları hatırlıyor musun vay be içime bir onur doldu

bende hatırlıyorum ve kod tekrarı çok umarım kodları yenilersiniz :7

şimdiki halini bir görün bir de özelden atayım mı